WeightTrainer

Våra produkter och WeightTrainer

Våra produkter används exklusivt i WeightTrainer-programmet. Det är ett viktminskningsprogram som finns på över 100 licensierade träningsanläggningar och flera hundra specialutbildade personliga tränare, WeightTrainers, runt om i hela Sverige. 

WeightTrainer är ett unikt viktminskningsprogram som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Det som skiljer WeightTrainer med många andra program är att det är utformat för att ge dig som deltagare både snabba resultat och att du samtidigt ska behålla din nya vikt hela livet ut!

Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Du går programmet och tränar tillsammans med andra. Du kommer garanterat få både massor av pepp och skratt. Så om du gillar våra produkter och vill ha en extra boost till att komma i form och och gå ner i vikt så kan WeightTrainer-programmet vara rätt för dig. 

Läs mer på: www.weighttrainer.se