Om oss

Välkommen till XtraButiken!

Vi har produkter för dig som vill gå ner i vikt, behålla vikten och må bra. I vår webbutik kan du lätt och smidigt köpa de produkter du önskar och få varorna skickade till ett ombud nära dig. Målet är att få dig som kund att förverkliga dina drömmar med hjälp av våra produkter.

Xtrabutiken.se ägs och drivs av KlubbSverige AB (org nr 556746-7211) och vi som arbetar här har tillsammans över 80 års gemensam branscherfarenhet. Vi är själva utbildade personliga tränare, nutritionister och coacher. Vi utbildar löpande personal på träningsanläggningar till att bli licensierade viktcoacher och utöver detta bland annat varit ägare till en gymkedja, plats- och regionschef för en annan kedja, jobbat som ekonomiansvarig, som föreläsare, utbildare, hjälpt gym med lönsamhet och utveckling, som copywriter och arrangör för idrottstävlingar samt guldmedaljör i brasiliansk jiu jitsu för att nämna en del av vad vi har i ryggsäcken.

Vi har grundat och startat egna verksamheter och framför allt brinner vi för att hjälpa människor till att genomföra positiva förändringar i livet!

För mer info om oss: klicka här